In een jaar of 20 is dit netwerk uitgegroeid tot een dikke 200 christencollega’s uit 15 bedrijven uit de spoorsector. Doel is om elkaar als spoorcollega’s te leren kennen en samen inhoud te geven aan ons Christen-zijn op het werk, en iets te laten zien van de liefde die God voor alle mensen heeft.

Voluit heten we ‘Nederlands netwerk van christenen in de spoorwegbranche’ (NNCS). Samen vormen we een bont gezelschap van christenprofessionals uit diverse kerken en gemeenten die hart hebben voor ‘het spoor’ (in de brede zin van het woord) en werken binnen de spoorsector, en die hun geloof ook in hun werkomgeving praktisch willen maken. We zijn een van de vele netwerken van christenprofessionals die ons land rijk is. Het volledige overzicht vind je op de site Bedrijfsgebed.

Spoorchristenen vind je ook in Canada (Christian Transportation Inc.), Duitsland (Christen bei der Bahn), Engeland (Railway Mission), Estland, Finland (Rautatieläisten Kristillinen Yhdistys), Hongarije, Noorwegen (Norsk Jernbanemisjons), Oostenrijk (Christen bei der Bahn; Gemeinschaft Gläubiger Eisenbahner Österreichs, GGEÖ), Verenigde Staten (Railroad Evangelistic Association (REA)), Zweden enZwitserland (Christen bei Bahn und öV). Er is ook een internationale site International Railway-Mission.

Alle spoorchristenen nodigen we uit om zich bij ons te melden en zich aan te sluiten bij dit netwerk. Geef je daarvoor dan even op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., en we houden je per mail vrijblijvend op de hoogte.

Meer weten? Kijk eens rond op deze site, benader een van de {ln:CONTACT}personen of mail ons via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..